περισσότεραArrow

Το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο πλαίσιο του ρόλου του στη διάχυση της τεχνογνωσίας που παράγεται στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα και τα Ερευνητικά Ινστιτούτα. Το ΕΤΕΠ-Κ προσφέρει, στις εγκατεστημένες εταιρείες εξειδικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες με στόχο να:

 1. Επικεντρωθούν στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας σε καινοτόμες τεχνολογίες.
 2. Αξιολογήσουν και κατοχυρώσουν τα δικαιώματα της διανοητικής τους ιδιοκτησίας.
 3. Αποκτήσουν ισχυρότερη διαπραγματευτική ισχύ στην επιδίωξη της επίτευξης των επιχειρηματικών τους στόχων.
 4. Μεταφέρουν και υλοποιήσουν την τεχνολογία τους μέσω της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

>Γενικές Συνελεύσεις - Ισολογισμοί ΕΔΑΠ-ΕΤΕΠΚ Α.Ε.

  
 • περισσότερα Νέες θέσεις εργασίας στην εταιρεία του ΕΤΕΠ Κρήτης,Phaistos Networks

  09-21-2020

  Η εταιρεία Phaistos Networks S.A. που βρίσκεται στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, αναζητά προγραμματιστές.
   
  Περισσότερες πληροφορίες για τις Νέες Θέσεις Εργασίας δείτε εδώ: https://lnkd.in/euV-9DE
 • περισσότερα Ο 2ος κύκλος του Foundit μόλις άνοιξε!

  09-21-2020

  Είσαι μεταξύ 18-35 ετών, μένεις στην Κρήτη ή στην ευρύτερη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας και θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση;
  ⚡ Δήλωσε συμμετοχή στο FounditTraining: 05-08 Οκτωβρίου!
   
  Τι θα κερδίσεις;
  ✔ Γνώση γύρω από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά ζητήματα, όπως έρευνα αγοράς, marketing, business plan, έναρξη, οικονομική διαχείριση, κα.
  ✔ Mentoring από εξειδικευμένους mentors.
   
  Κάνε join στο InfoSession που έχουμε ετοιμάσει για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρεις για το πρόγραμμα και το deadline υποβολής αιτήσεων, αλλά και να λύσεις τυχόν απορίες!
   
  ⚡ Περισσότερες πληροφορίες ⇨ foundit.gr
 • περισσότερα Πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για δωρεάν παροχή συμβουλευτικής σε επιχειρήσεις

  09-18-2020

  Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής – στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: “MD.Net”- Mediterranean Diet- When Brand meets people – Διατροφή στη Μεσόγειο – Όταν το brand name συναντά τους πολίτες, του ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG MED 2014-2020, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος, προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κρήτης να υποβάλλουν αίτηση για τη δωρεάν παροχή υποστήριξης και συμβουλευτικής σε θέματα marketing, προώθησης, προβολής, έρευνας αγοράς, ανάλυσης υφιστάμενης κατάστασης, προτάσεων βελτίωσης των λειτουργιών της κλπ.
   
  Η αίτηση συμμετοχής, βρίσκεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης εδώ
   
  Οι αιτήσεις, μπορούν να αποσταλούν: (i) ηλεκτρονικά στο email: rpapadopoulou@crete.gov.gr, (ii) μέσω fax στο: 28410 26532, (iii) ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: Τέρμα Πολυτεχνείου, 72100 Άγιος Νικόλαος. 
   
   
   
  Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του έργου: https://mdnet.interreg-med.eu/ από τη Συντονίστρια του έργου κα Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου, στο τηλέφωνο 284134056, καθώς και στο email rpapadopoulou@crete.gov.gr.
   
   Διάρκεια υποβολής αιτήσεων: 10/9/2020 -23/9/2020
   
   Διάρκεια υποβολής αιτήσεων: 10/9/2020 -23/9/2020
   
   Διάρκεια υποβολής αιτήσεων: 10/9/2020 -23/9/2020Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής – στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: “MD.Net”- Mediterranean Diet- When Brand meets people – Διατροφή στη Μεσόγειο – Όταν το brand name συναντά τους πολίτες, του ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG MED 2014-2020, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος, προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κρήτης να υποβάλλουν αίτηση για τη δωρεάν παροχή υποστήριξης και συμβουλευτικής σε θέματα marketing, προώθησης, προβολής, έρευνας αγοράς, ανάλυσης υφιστάμενης κατάστασης, προτάσεων βελτίωσης των λειτουργιών της κλπ.
   
  Η αίτηση συμμετοχής, βρίσκεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-tin-epilogi-ofeloymenon-epicheiriseon-gia-tin-ypostirixi-pente-5-proionton-i-kai-ypiresion-agrodiatrofis-tis-perifereias-kritis-poy-paroysiazoyn-kainotomia/.
   
   
   
  Οι αιτήσεις, μπορούν να αποσταλούν: (i) ηλεκτρονικά στο email: rpapadopoulou@crete.gov.gr, (ii) μέσω fax στο: 28410 26532, (iii) ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: Τέρμα Πολυτεχνείου, 72100 Άγιος Νικόλαος. 
   
   
   
  Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του έργου: https://mdnet.interreg-med.eu/ από τη Συντονίστρια του έργου κα Ζαχαρούλα Παπαδοπούλου, στο τηλέφωνο 284134056, καθώς και στο email rpapadopoulou@crete.gov.gr.
   
   
   
   Διάρκεια υποβολής αιτήσεων: 10/9/2020 -23/9/2020
 • περισσότερα Η εταιρεία βιοτεχνολογίας BIOPIX-T χρηματοδοτήθηκε από την εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών Metavallon.vc

  09-10-2020

  Η εταιρεία βιοτεχνολογίας BIOPIX-T που είναι εγκατεστημένη στο Science & Technology Park of Crete/Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης από τον Ιούλιο του 2020 και σχεδιάζει μια νέα φορητή συσκευή μοριακής διάγνωσης & εκτέλεσης μοριακών διαγνωστικών tests, χρηματοδοτήθηκε από την εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών  Metavallon VC 

   

  Δείτε Περισσότερες Πληροφορίες εδώ

 • περισσότερα Aιτήσεις για τον διαγωνισμό FinQuest by Alpha Bank

  09-04-2020

  Οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό FinQuest by Alpha Bank έχουν ανοίξει! Διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με σκοπό την αναζήτηση καινοτόμων ιδεών, εφαρμογών και τεχνολογικών λύσεων που θα διαμορφώσουν το ψηφιακό μέλλον του τραπεζικού τομέα.

  Πέραν των χρηματικών επάθλων, οι ομάδες που θα επιλεχθούν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν εξειδικευμένη υποστήριξη μέσα από workshops και σεμινάρια με τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών της Alpha Bank αλλά και του ευρύτερου οικοσυστήματος.

  Αιτήσεις για συμμετοχή θα γίνονται δεχτές μέχρι 25 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: https://www.finquest.gr/

 • περισσότερα ΑΝΟΙΞΕ Ο 3ος ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ATHENS DIGITAL LAB ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

  08-26-2020

  Το Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων είναι ο πρώτος δημοτικός τεχνολογικός κόμβος καινοτομίας στη Ελλάδα, ο οποίος υποστηρίζει τεχνολογικές ιδέες που μετατρέπονται σε προηγμένες καινοτόμες λύσεις.

  Ο 3oς ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ

  Το Athens Digital Lab επιστρέφει για 3η χρονιά και αναζητά πρωτότυπες ψηφιακές ιδέες που θα αλλάξουν την Αθήνα!

  Το κάλεσμα απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις – startups, ομάδες ερευνητών και φοιτητών και όσους ασχολούνται με την τεχνολογία, να καταθέσουν τις καινοτόμες προτάσεις τους, οι οποίες θα εξελιχθούν σε προηγμένες λύσεις IoT (Internet of Things).

  Έχετε μια καινοτόμα ψηφιακή ιδέα ή ακόμη και μια τεχνολογική λύση την οποία θα θέλατε να την εξελίσσετε και να δοκιμαστεί στο πεδίο σε πραγματικές συνθήκες; Tώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχετε ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Αθηνας!

  Διαλέγετε μια από τις 6 θεματικές ενότητες – καθεμία ανταποκρίνεται και σε μια πραγματική πρόκληση της πόλης – που ταιριάζει με την ιδέα σας.

  Συμπληρώνετε την ανάλογη φόρμα συμμετοχής εδώ  έως 13/9!

  Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα οφέλη και τους όρους συμμετοχής στο www.athensdigitallab.gr

 • περισσότερα Διαδικτυακό σεμινάριο: Ο ρόλος της διανοητικής ιδιοκτησίας στην δημιουργία μιας πετυχημένης εταιρείας

  08-24-2020

  To  διοργανώνει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου διαδικτυακό σεμινάριο (ώρα 11.00 -13.00) από τον κ. Μηνά Νίκο, Pattent Attorney στην Ιρλανδία, με θέμα:

  "Ο ρόλος της διανοητικής ιδιοκτησίας στην δημιουργία μιας πετυχημένης εταιρείας"

  Η προστασία και η διαχείριση της διανοητικής ιδιοκτησίας είναι θεμελιώδες κομμάτι τις επιτυχίας κάθε καινοτόμου εταιρείας. Στο σεμινάριο, θα συζητηθούν πρακτικές συμβουλές και εμπειρίες για το πως μπορεί να αξιοποιηθεί η διανοητική ιδιοκτησία για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων και που πρέπει να δοθεί προσοχή σε κάθε στάδιο ανάπτυξης μιας ιδέας σε ένα εμπορεύσιμο προϊόν.

  Την προσωπική της εμπειρία εν μέσω παρουσίασης καλών πρακτικών στη κατοχύρωση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας θα δώσει και η εταιρεία Think Silicon ως πρόσφατο success story.  

  Επιβεβαίωση συμμετοχής, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://forms.gle/sHFgft5SfDDK6zhq7 , τον οποίο μπορείτε να βρείτε και στο αρχείο με το πρόγραμμα εδώ.

  Για οργανωτικούς λόγους, ενημέρωση έως την Παρασκευή 28/8.

   

 • περισσότερα Cytech Mobile: H εταιρεία από την Κρήτη υλοποίησε το PLF και στοχεύει νέες αγορές με λύσεις λογισμικού

  08-19-2020

  Με αφορμή την υλοποίηση του πετυχημένου συστήματος ελέγχου της πανδημίας για τον εισερχόμενο τουρισμό και όχι μόνο στη χώρα μας, Passenger Locator Form  (PLF), μιλήσαμε με τον Βαγγέλη Αντωνιάδη, CEO της Cytech και τον Σπύρο Καράμπαμπα, Business Developer Manager της εταιρείας.

  Η Cytech Mobile ιδρύθηκε το 2001 στη Κρήτη, δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικού και Mobile Marketing με διεθνή παρουσία. Η εταιρεία ανέλαβε την υλοποίηση της τεχνολογικής υποδομής του συστήματος PLF. 

  Δείτε περισσότερα εδώ

περισσότεραArrow
περισσότεραArrow
περισσότεραArrow
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣArrow
 • CheckedΗλεκτρονικό ταχυδρομείο & φιλοξενία ιστοσελίδων
 • CheckedΑσύρματη και ενσύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο
 • CheckedΓραμματειακή υποστήριξη
 • CheckedΧρήση εγκαταστάσεων (πχ αίθουσες συνεδριάσεων)
 • CheckedΔυνατότητα πρόσβασης σε ερευνητικά εργαστήρια
 • CheckedΥποστήριξη για τη δημιουργία επιχείρησης, στη σύνταξη συμφωνητικών εκχώρησης δικαιωμάτων και στη διασφάλιση και προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ