περισσότεραArrow

Το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο πλαίσιο του ρόλου του στη διάχυση της τεχνογνωσίας που παράγεται στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα και τα Ερευνητικά Ινστιτούτα. Το ΕΤΕΠ-Κ προσφέρει, στις εγκατεστημένες εταιρείες εξειδικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες με στόχο να:

 1. Επικεντρωθούν στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας σε καινοτόμες τεχνολογίες.
 2. Αξιολογήσουν και κατοχυρώσουν τα δικαιώματα της διανοητικής τους ιδιοκτησίας.
 3. Αποκτήσουν ισχυρότερη διαπραγματευτική ισχύ στην επιδίωξη της επίτευξης των επιχειρηματικών τους στόχων.
 4. Μεταφέρουν και υλοποιήσουν την τεχνολογία τους μέσω της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

  
 • περισσότερα «Επί το Έργον» την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Galaxy το 1ο #JobDays OEE/TAK

  09-13-2019

  Το ΟΕΕ/ΤΑΚ, ο φορέας που εκπροσωπεί πάνω από 3.500 οικονομολόγους στην ανατολική Κρήτη, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που απασχολούν τους νέους συναδέλφους και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, διοργανώνει επί σειρά ετών επιτυχημένες δράσεις (σεμινάρια, ενημερωτικές εκδηλώσεις, ηλεκτρονική πλατφόρμα βιογραφικών, ημέρα καριέρας, δεξαμενή μεντόρων).

  Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία με τη Skywalker.gr – «Επί το Έργον» διοργανώνει την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Galaxy το 1ο #JobDays OEE/TAK.

  Βασικός σκοπός του διημέρου είναι η ενημέρωση, η ενδυνάμωση και η δικτύωση των νέων που αναζητούν εργασία ή θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό βήμα τους. Στη διάρκειά του νέοι οικονομολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν σε:

  1. Σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και προσωπικής βελτίωσης.
  2. Συνεδρίες (mentoring) με την ομάδα μεντόρων του ΟΕΕ/ΤΑΚ.
  3. Ενημέρωση και δικτύωση με επιχειρήσεις, οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  4. Workshops για τη νεανική επιχειρηματικότητα με επιχειρηματίες, ηγετικά στελέχη της αγοράς και την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της Κρήτης (στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης RIS3 Crete).

  Στόχος του ΟΕΕ/ΤΑΚ είναι αυτή η προσπάθεια να καθιερωθεί ως θεσμός για την αγορά εργασίας και τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κρήτη.

  Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ημερών στο: https://bit.ly/2mb9OMk

  Δηλώσεις συμμετοχής : Στη φόρμα συμμετοχής ΟΕΕ ΤΑΚ ΤΗΛ.: 2810223997 – FAX: 2810224595 e-mail:

  Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

 • περισσότερα Pre-event στο πλαίσιο της Βραδιάς Ερευνητή 2019, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 20:00

  09-05-2019

  The Street Value of Science:
  Πόσα πιάνει η επιστήμη στην πιάτσα;


  Ο Θανάσης Κωνσταντόπουλος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) & ο Νίκος Ντουνούσης και οι Backbone
  σε ένα διάλογο επιστήμης/τεχνολογίας και μουσικής  Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 4)

  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  Δείτε
  εδώ περισσότερες πληροφορίες

  Επικοινωνία: Γιώργος Παπαμιχαήλ
  Ίδρυμα Έρευνας & Τεχνολογίας - ΙΤΕ
  Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης
  Βασιλικά Βουτών
  700 13 Ηράκλειο, Κρήτη
  Τηλ: 2810 391904
  E-mail: george at stepc.gr

 • περισσότερα Βραδιά Ερευνητή 2019, 27 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας

  09-04-2019

  Τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, η Βραδιά Ερευνητή, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας. Ετοιμαστείτε να εξοικειωθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβετε μέρος σε πειράματα, να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με ερευνητές και να διασκεδάσετε με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα.

  Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ξεκινούν το απόγευμα ώρα 17:00 με 23:00 και περιλαμβάνουν δράσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη μαγεία της έρευνας!

  Περισσότερες πληφορορίες δείτε εδώ: http://www.researchersnight.gr/herakleio.el.aspx
  hashtag

  researchersnight MSCAnigh

  hashtag

 • περισσότερα Evolve Award Greece

  09-03-2019

  Το Εvolve Award Greece είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικότητας στη Ελλάδα, για ιδέες ανεξαρτήτως κλάδου και χωρις αποκλεισμούς.

  Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Evolve Entrepreneurship βραβεύει λαμπρές ιδέες παρέχοντας χρηματοδότησηκαθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης.

  Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 2012 ως Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και συνεχίζει να υποστηρίζει κορυφαίες startups στην Ελλάδα.

  Υποβολή αιτήσεων εδώ: https://buff.ly/2lO5fY9

 • περισσότερα Διαγωνισμός ψηφιακής καινοτομίας FinQuest από την Alpha Bank

  09-02-2019

  Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στον νέο, ετήσιο διαγωνισμό ψηφιακής καινοτομίας FinQuest απευθύνει από σήμερα η Alpha Bank, με στόχο να αναδείξει το ψηφιακό μέλλον του χρηματοπιστωτικού τομέα υπό το πρίσμα των νέων τεχνολογιών που αλλάζουν ήδη τα δεδομένα στη λειτουργία των τραπεζών, θέτοντας σημαντικές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καταθέτοντας την πρότασή τους έως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, μέσω της ιστοσελίδας www.finquest.gr.

  Οι ομάδες που θα επιλεγούν, θα ενταχθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο 2019 σε ένα πρόγραμμα εντατικής παρακολούθησης διάρκειας έξι εβδομάδων (accelerator), κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα σεμινάρια και να λάβουν καθοδήγηση (mentoring) από έμπειρα στελέχη της Τράπεζας και επαγγελματίες του χώρου της καινοτομίας. Στόχος είναι να καταστήσουν τις ιδέες τους περισσότερο ελκυστικές και εφαρμόσιμες στα πραγματικά δεδομένα του τραπεζικού τομέα, ενώ η Alpha Bank θα εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασιών με προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της.

   

 • περισσότερα Copernicus Hackathon in Athens 8-9 Νοεμβρίου 2019

  08-29-2019

  Το Corallia, του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 8-9 Νοεμβρίου 2019, το Copernicus Hackathon in Athens με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της AZO, των ελληνικών δικτύων Copernicus Academy/Relay, των μελών του si-Cluster και Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ).

  Το Corallia προσκαλεί φοιτητές, επιστήμονες και δημιουργικά πνεύματα, προγραμματιστές, σχεδιαστές γραφικών και διεπαφών, εμπειρογνώμονες γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών και γεωσκόπησης θεματικoύς εμπειρογνώμονες (γεωργία, ναυτιλία, δασοκομία, πετρέλαιο, κ.λπ.) να δηλώσουν συμμετοχή, για να δημιουργήσουν ρεαλιστικές και καινοτόμες λύσεις με τη χρήση δεδομένων γεωσκόπησης και να διεκδικήσουν εκτός των άλλων τη συμμετοχή στο Copernicus Accelerator της ΕΕ για 12 μήνες.

  Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής άτομα οργανωμένα σε ομάδες, από οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο και χωρίς κόστος συμμετοχής, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να επιλέξουν από τις προκλήσεις που προσφέρει ο διαγωνισμός, την πρόκληση που τους ταιριάζει, και με την καθοδήγηση ειδικών και διακεκριμένων μεντόρων να δημιουργήσουν το δικό τους project, το οποίο θα παρουσιάσουν σε επιτροπή στο τέλος του διημέρου.

  Η νικήτρια ομάδα θα λάβει ως έπαθλο μία θέση στον Copernicus Accelerator, ένα ετήσιο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μαζί με επιπλέον βραβεία που θα ανακοινωθούν σύντομα.

  Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το Copernicus Hackathon in Athens στις διευθύνσεις: https://bit.ly/2ZpeQDA και http://bit.ly/2Yfs89r.

 • περισσότερα Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright για Έλληνες Πολίτες Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

  08-26-2019

  To Ίδρυμα εκπαιδευτικών ανταλλαγών Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.


  Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές και καλλιτέχνες και αφορούν σε σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.


  Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοπο του Iδρύματος https://www.fulbright.gr/el/

  Για αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών για Έλληνες πολίτες, επικοινωνήστε με την κα Ελς Σιάκος Χάναπε, Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος / Σύμβουλο Υποτροφιών Fulbright, στο  greekprogram at fulbright.gr

 • περισσότερα The Accelеrator Programme

  08-26-2019

  Σκοπός του προγράμματος είναι να στηρίξει τους ιδρυτές, τους Διευθύνοντες Συμβούλους και το προσωπικό επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση και αφού αξιολογηθούν, θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες ανάλογες των αναγκών τους.

  Αυτές οι υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν thematic boot camps, workshops και pitching events.

  Πληροφορίες στο https://investhorizon.eu/accelerator

περισσότεραArrow
περισσότεραArrow
περισσότεραArrow
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣArrow
 • CheckedΗλεκτρονικό ταχυδρομείο & φιλοξενία ιστοσελίδων
 • CheckedΑσύρματη και ενσύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο
 • CheckedΓραμματειακή υποστήριξη
 • CheckedΧρήση εγκαταστάσεων (πχ αίθουσες συνεδριάσεων)
 • CheckedΔυνατότητα πρόσβασης σε ερευνητικά εργαστήρια
 • CheckedΥποστήριξη για τη δημιουργία επιχείρησης, στη σύνταξη συμφωνητικών εκχώρησης δικαιωμάτων και στη διασφάλιση και προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ